Terug naar overzicht

Sign

Open dag Dimix

Op 24 oktober 2019 organiseert Dimix een open dag voor al haar klanten, relaties en geïnteresseerden.

  • 13 aug 2019

Deze dag staat in het teken van nieuwe technologieën, trends, creativiteit, inspiratie, kennisoverdracht en beleving. Naast Dimix zijn er diverse partners, waaronder Mimaki, Summa, Smart Folie, Trotec Laser, HP en vele anderen, die live demonstraties en workshops geven. Dit alles om u de nieuwste innovaties, toepassingen en trends te tonen.

De open dag is meteen een goede gelegenheid om, kennis te maken met de producten en mensen van het in april overgenomen Sihl en uiteraard vice versa. Tijdens de open dag heeft u de gelegenheid om een 3D-scan van uzelf te laten maken in de 3D-booth van Momentize. U ontvangt dan direct een 360 graden foto en kunt u ervoor kiezen om een eigen beeldje (Shapie) te laten maken. Deze ontvangt u dan enkele weken na de open dag.

Het event vindt plaats van 12.00 tot 20.00 uur in het pand in Breda. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Aanmelden kan via dimix.com.