Terug naar overzicht

Premium artikel Creatie

Workshop: duotone in RGB

Een zogenaamde 'duotone' maken gaat in Photoshop prima, maar vereist een beetje een lastige omweg. Vandaar dat we in deze workshop kijken naar twee andere methoden, die sneller gaan en de foto in RGB-kleuren houden. Beide methoden zijn gebaseerd op aanpassingslagen, dus ze zijn ook nog eens volledig niet-destructief.

  • 9 aug 2019

 Vullen met kleur

Nadat je de foto die je wil bewerken, hebt geopend, kies je voor een nieuwe Kleurtoon/verzadiging aanpassingslaag. Klik 'Vullen met kleur' aan en kies een kleur waarmee je donkere partijen gaat inkleuren.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!