Terug naar overzicht

Verpakken

Wie wint een Europese label award?

Altijd weer spannend welke onderneming deze keer weer een award met bij behorende promotionele effecten mee naar huis mag nemen. In de labelwereld spant het er om. Tijdens de Labelexpo in Brussel wordt de winnaar bekend gemaakt. De genomineerden kunnen vanaf nu hun voordelen al halen uit deze benoeming.

  • 7 aug 2019

De bedrijven die er goed voor staan om de titel European Converter of the Year Award te behalen zijn volgens bericht van organisator Label Global Series: het Britse CS Labels uit Wolverhampton, Marzek Etiketten uit Traiskirchen in Oostenrijk, het Belgische Reynders uit Boechout en tenslotte de Franse onderneming Stratus Packaging. De bekendmaking vindt plaats na de eerste beursdag van Labelexpo, 24 september, tijdens het gala-event.