Terug naar overzicht

Print

Nieuwe eigenaar Zig Zag Forms

Sinds 16 juli is Ferry Szabó (foto) de nieuwe eigenaar van Zig Zag Forms in Zoeterwoude. Hij heeft de onderneming overgenomen van Siets van der Leede.

  • 6 aug 2019

Zig Zag Forms, gestart in 1975, is gespecialiseerd in doordrukformulieren en, zoals Szabó zegt ‘door de jaren heen uitgegroeid tot marktleider in de Benelux voor kantoorformulieren en logistieke documenten.’

Siets van der Leede heeft met veel toewijding leiding gegeven aan het bedrijf en kijkt tevreden terug op een uitdagende tijd. ‘Zig Zag Forms is een mooi en gezond bedrijf. Dagelijks ervaren heel veel klanten de kwaliteit en service waar Zig Zag Forms voor staat. Daarom is het een goed moment voor de nieuwe generatie,’ aldus de voormalige eigenaar..

Ferry Szabó is niet alleen officieel aangetreden als directeur, hij is tevens volledig eigenaar van Zig Zag Forms. Szabó is sinds 1993 werkzaam bij Zig Zag Forms en heeft diverse functies binnen het bedrijf vervuld en kent het bedrijf door en door.  

‘Ik kijk er ontzettend naar uit om dit bedrijf met minstens dezelfde toewijding en passie te gaan leiden als Siets. De laatste jaren hebben we flink gebouwd aan onze positionering in de markt. Deze stevige basis geeft alle vertrouwen voor een uitdagende toekomst. De continuïteit van Zig Zag Forms blijft uiteraard gewaarborgd. Onze vakmensen blijven de kwaliteit leveren zoals men die van ons gewend is. Siets van der Leede zal actief betrokken blijven bij de vele projecten van Zig Zag Forms.’