Terug naar overzicht

Premium artikel Print

Europese robot-primeur bij Veldhuis Media

Veldhuis Media investeert opnieuw in MBO vouwapparatuur en daaraan gekoppelde robots. Naar deze efficiency-bevorderende ‘CoBO-stacks’ is zo veel vraag dat er een heuse wachtrij is. Bij Veldhuis draaien straks twee robots en daarmee heeft de drukkerij in Raalte een Europese primeur te pakken.

  • 6 aug 2019

Oscar Jager, directeur en mede-eigenaar van Veldhuis Media in Raalte is trots op zijn bedrijf. Niet alleen dat. Hij is ook trots op de grafische bedrijfstak. ‘We werken in een kapitaalintensieve industrie, waar je op het scherpst van de snede moet ondernemen. De productiviteit hebben we de laatste jaren op een ongekende manier laten stijgen. Dat komt mede doordat we in een hightechindustrie werken, waar vernieuwingen elke dag doorgaan.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!