Terug naar overzicht

Verpakken

Xeikon lanceert ‘TRANSFORM’ op Labelexpo

Xeikon presenteert vier live productie-oplossingen op Labelexpo Europe 2019. Daarnaast lanceert de dochteronderneming van de Luxemburgse FlintGroup ‘TRANSFORM’, een initiatief om digitale expertise te delen.

  • 5 aug 2019

Xeikon zal op de labelbeurs in Brussel vier live productie-oplossingen presenteren. Het bedrijf zal ook zijn nieuwste adviesinstrument 'TRANSFORM' introduceren, meldt het in het persbericht. Daarbij wordt ervaring en waardevolle kennis van het digitale drukproces gedeeld met de internationale labelgemeenschap. Xeikon biedt drukkers en verwerkers inzichten in verschillende manieren om een ​​labeldrukbedrijf om te vormen tot een bedrijf dat klaar is voor de toekomst. Vanaf nu en ter voorbereiding op de show kunnen bezoekers van de website transform.xeikon.com Xeikon raadplegen en advies krijgen over de ideale digitale opzet voor hun bedrijf door eenvoudig een paar vragen te beantwoorden. ‘Als pionier op het gebied van full colour digitaal printen van etiketten, heeft Xeikon een schat aan kennis verzameld over de belangrijkste succesfactoren bij de implementatie van digitale productie.’