Terug naar overzicht

Sign

swissQprint geeft live demonstraties op de Fachpack 2019

swissQprint, de Zwitserse fabrikant van grootformaatprinters, verzorgt live demo’s tijdens de Fachpack 2019 die van 24 tot en met 26 september plaatsvindt in Neurenberg. En zoals vaker komt de kwaliteitsvergelijking met offset aan de orde. Al blijft de spreker anoniem.

  • 2 aug 2019

Uit het persbericht:
‘Displays en verpakkingsprototypes geproduceerd met swissQprint zijn geenszins inferieur aan offsetkwaliteit,’ zegt een Duitse displayfabrikant die kleine oplagen van modellen produceert met een swissQprint grootformaat printer. De flatbedprinters van swissQprint printen rechtstreeks op veelgebruikte materialen – (golf)karton, papier en Dibond - en op substraten zoals metaal en hout. LED-technologie zorgt voor energie-efficiënte productie en het printen gebeurt met Greenguard Gold gecertificeerde inkten.