Terug naar overzicht

Verpakken

Primeur nieuwe labelpers Konica Minolta

De net gelanceerde AccurioLabel 230 van Konica Minolta wordt voor het eerst aan het publiek getoond tijdens de LabelExpo in Brussel. De digitale etikettenprinter is van 24 tot 27 september te zien op stand C12/C19 in hal 8.

  • 2 aug 2019

Op deze beurs zal Konica Minolta laten zien hoe de eenvoudig te gebruiken AccurioLabel 230 kan voldoen aan de groeiende marktvraag naar kortere runs en meer maatwerk. De AccurioLabel 230 is een  op toner gebaseerde etikettenprintersysteem. 

De digitale etikettenprinter AccurioLabel 230 is ontwikkeld en geproduceerd in Europa met het Deense Grafisk Maskinfabrik (GM). Het is gebaseerd op Konica Minolta's bewezen AccurioPress-technologie, die bekend staat om zijn uitstekende printkwaliteit en substraatcompatibiliteit. Speciaal ontworpen voor kleine en middelgrote oplages, is het geschikt voor labelprinters, drukwerkleveranciers, merkeigenaren, verpakkingsbedrijven en commerciële drukkers.