Terug naar overzicht

Verpakken

Live demo’s op LabelExpo

Tijdens LabelExpo Europe in Brussel zijn voor het eerst live twee drukpersen te zien, een conventionele en een digitale, die flexibele verpakkingen voor indirect voedingscontact produceren.

  • 25 jul 2019

De demo’s tijdens de Labelexpo Europe 2019 vinden plaats in Brussels Expo van 24 tot en met 27 september. Er wordt bij die producties gewerkt volgens GMP normen en het vindt plaats in de speciale Flexible Packaging Arena. Op alle beursdagen zijn de live demonstraties te zien om 11, 13 en 15 uur. De producties op Bobst M6 en Xeikon CX500 worden ondersteund door Apex, AVT, DuPont, ESKO, Flint Group, GEW en Xrite Pantone.

Er is meer te zien: meer dan 600 exposanten tonen de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van etiket- en verpakkingsbedrukkingtrends en technologie. Dat varieert van hybride druktechnologieën, automatisering, mid-web drukpersen tot en met duurzame oplossingen.