Terug naar overzicht

Premium artikel Print

Over het konijn en de koplampen

Dharminder Biharie, eigenaar van BizzModell, haalt het konijn en de koplampen er bij om duidelijk te maken hoe hij aankijkt tegen de markt. Ook hij reageert, net als Fatih Zungur, op de race to the bottom’-uitspraak van Haico Meijerink, algemeen directeur van Drukwerkdeal.nl naar aanleiding van de uitgave Grafimedia in cijfers.

  • 24 jul 2019

‘Het is natuurlijk moeilijk om aan te zien dat bedrijven verdwijnen in de grafimediaindustrie,’ zegt Dharminder Biharie, de eigenaar van BizzModell die voorheen werkzaam was als international business development manager bij Xerox Corporation. ‘Om maar niet te spreken van de privé ellende van medewerkers die zomaar buiten spel komen te staan.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!