Terug naar overzicht

Sign

Epson SureColor voor C&T Reclame

C&T Reclame in Nieuw Vennep heeft bij Nautasign een Epson SureColor SC-S40600 aangeschaft.

  • 23 jul 2019

C&T zet de investeringslijn door na een jaar terug al geïnvesteerd te hebben in een Epson S30600 SureColor printer. De Epson SureColor SC-S40600 is een 4-kleuren eco-solvent printer voor hoge printvolumes en korte doorlooptijden. De printer is geoptimaliseerd voor bedrijven die op zoek zijn naar mogelijkheden voor het vervaardigen van signage materialen met een gebruiksvriendelijke, voordelige, kwalitatief hoogwaardige grootformaatprinter. De Epson SureColor biedt de printkwaliteit door de Epson PrecisionCore TFP-printkop en Epson UltraChrome GS3-inkten en zorgt voor nauwkeurigheid door automatische spanningscontrole en media-invoer voor materialen tot een breedte van 1.626 mm.