Terug naar overzicht

Premium artikel Print

Senefelder Misset en Shatho Beheer geven Circle Media Groep een trap na

Senefelder Misset heeft de laatste jaren geleden onder het eigendom van Circle Media Group. Daarover laten directeur Ronald van Rossum en eigenaar Thom Ringsma (Shatho Beheer) geen misverstand bestaan in het eigen relatiemagazine Imprintant. PRINTmatters verzamelde de interessantste passages uit het dubbelinterview.

  • 15 jul 2019

Thom Ringsma en Ronald van Rossum werden gezamenlijk geïnterviewd. Ringsma is directeur van Shatho Beheer, dat per 1 juni de eigenaar is van Senefelder Misset, het enige onderdeel van de Roto Smeets Group dat na het faillissement is doorgestart. Van Rossum is directeur van Senefelder Misset.

Geen meel in de mond over Circle Media Group 

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!