Abonneren  Inloggen

Senefelder Misset en Shatho Beheer geven Circle Media Groep een trap na

15 juli 2019
Premium

Senefelder Misset heeft de laatste jaren geleden onder het eigendom van Circle Media Group. Daarover laten directeur Ronald van Rossum en eigenaar Thom Ringsma (Shatho Beheer) geen misverstand bestaan in het eigen relatiemagazine Imprintant. PRINTmatters verzamelde de interessantste passages uit het dubbelinterview.

Thom Ringsma en Ronald van Rossum werden gezamenlijk geïnterviewd. Ringsma is directeur van Shatho Beheer, dat per 1 juni de eigenaar is van Senefelder Misset, het enige onderdeel van de Roto Smeets Group dat na het faillissement is doorgestart. Van Rossum is directeur van Senefelder Misset. Geen meel in de mond over Circle Media Group Over de nalatenschap van Circle Media


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren