Terug naar overzicht

Print

Blog: 'Jullie helpen onze branche om zeep!’

‘PRINTmatters versnelt de neergang van grafische bedrijven door zoveel te schrijven over internetdrukkers’. Dat verwijt kreeg de redactie tijdens een telefoongesprek met een anonieme beller. Wat volgde was een openhartig gesprek van ruim twintig minuten. Wim Danhof schreef er een blog over.

  • 10 jul 2019

Enkele passages uit de blog: 
‘Vroeger kreeg ik bij negen of tien van de tien offertes de opdracht, nu nog maar bij drie op de tien offertes. Klanten gaan er gewoon mee shoppen.’

‘Ik vroeg de beller wat hij zelf deed om met zijn bedrijf een uitweg te vinden uit de moeilijke marktomstandigheden. Het antwoord klonk teneergeslagen: “We kunnen niets doen, want de wetgeving maakt het ons onmogelijk om van ongeschikt personeel af te komen”.
 

Lees hier de gehele blog.