Terug naar overzicht

Print

Stralend en succesvol GrafischGolfen 2019

Op 28 juni kwamen ruim tachtig grafici en liefhebbers van de golfsport bijeen om elkaar te bestrijden op de prachtige baan van Golfclub Toxandria in Molenschot bij Breda. De all over winnaar van het sportieve, zonnige en gezellige door PRINTmatters georganiseerde evenement is Harry Buisman, directeur van Impress4DMS.

  • 28 jun 2019

De zon, de zin en de prachtige baan maakte de 2019-editie van GrafischGolfen tot een groot succes. Dankzij het zonnige weer voelde de dag aan als een lekkere vakantiedag in Zuid-Frankrijk of Spanje. Gelukkig was de baan grotendeels vrij van de op dit moment stevig heersende last van de processierups, waardoor de dames en heren ontspannen hun inspanningen konden verrichten. Begin volgende week leest u op de site van PRINTmatters meer over dit geslaagde en sportieve netwerkevent.

28-6-2019 winnaar

Foto: All over winnaar Harry Buisman, directeur van Impress4DMS (midden) neemt de wisselbeker en een lekker 'flesje' rosé in ontvangst van organisator Mike Velleman, uitgever van PRINTmatters (r) en Robbert Delfos, hoofdredacteur van PRINTmatters.