Terug naar overzicht

Sign

Vink VTS verbouwt en ruimt op

Na veel voorbereiding gaat Vink VTS deze maand haar pand verbouwen. Dit bekende voormalige Krijt Krommenie pand is overgenomen van Maarten Krijt en nu eigendom van Vink Holding.

  • 25 jun 2019

‘Vanaf het moment dat het pand met 6000 m2 magazijn in ons bezit is, zijn we plannen gaan maken om het opnieuw in te richten. Deze maand is het dan zover,’ vertelt Chris Klok, manager van Vink VTS. ‘We beginnen met de verbouwing van de showroom tot een experience center die in totaal drie keer zo groot wordt. Daarnaast wordt het gehele gebouw voorzien van LED-verlichting. Gelijktijdig worden alle plafonds vernieuwd en de rest van het pand krijgt een totale fresh-up van top tot teen, zodat het een eigentijdse look en feel krijgt.’

 Om deze reden is er een showroomopruiming. ‘Wees er snel bij want de EFI Pro 16 H en de Summa F1832 staan niet graag stof te happen. We hebben ook enkele Mutoh printers en de Kala laminatoren staan die eenmalige met fikse kortingen weg gaan.’
De opruiming begon in week 25 en weg is weg.

Voor meer informatie over deze producten kan er contact op worden genomen met Vink VTS of kijk op www.vinkvts.nl/showroomuitverkoop voor een volledig overzicht.