Terug naar overzicht

Creatie

Mondiale Inkspiration Award voor Wihabo

Na eerst al een landelijke HP Inkspiration Award te hebben gewonnen, is Wihabo nu ook wereldwijd winnaar geworden met de Tony’s Chocolonely Limited Editions in de categorie Flexible Packaging.

  • 24 jun 2019

Tijdens Dscoop Edge PortAventura, een conferentie met andere printprofessionals, was Wihabo-directeur Joris Bosch aanwezig om de prijs in ontvangst te nemen. Die kreeg de Geffense drukker voor de Limited Editions van Tony’s Chocolonely. Voor de 2018-versie daarvan ontstonden vanuit drie designs meer dan 500.000 unieke wikkels. ‘Met dank aan HP Mosaic. Door een speciaal algoritme kan HP SmartStream Mosaic, een softwareprogramma voor digitaal drukwerk, vanuit één basisontwerp honderdduizenden unieke designs creëren’, aldus Bosch