Terug naar overzicht

Print

Het Grote Grafische Arbeidsmarkt Debat

De arbeidsmarkt verandert sterk en snel en dat ervaart ook de grafimediabranche. Over de ontwikkelingen en hoe daarmee om te gaan, gaat het arbeidsmarktdebat dat het A&O Fonds op 27 juni organiseert.

  • 18 jun 2019

Voorafgaand aan het debat is er een presentatie van econoom en journalist Mathijs Bouman. Hij is onder andere vaste columnist van Het Financieel Dagblad en redacteur/econoom bij Nieuwsuur. Ook is hij regelmatig te zien bij populaire talkshows als De Wereld Draait Door, Jinek en Pauw. Mathijs is ook tijdens de discussie aanwezig, waar de deelnemers actief in gesprek met grafisch ondernemers, belangrijke spelers in de branche en de grafische vakscholen over het bepalen van de koers van het A&O Fonds Grafimediabranche wat betreft arbeidsmarkt en opleiden.
De bijeenkomst begint om 15.00 uur en eindigt om 17.30 uur met een hapje en een drankje. Plaats van handeling is de Veenderhoeve in Veenendaal.

Geïnteresseerd om ook bij het debat te zijn? Meld u hier aan