Terug naar overzicht

Print

Drukkerij Snep neemt Claessens over

Drukkerij Snep in Eindhoven neemt per 1 juni 2019 de activiteiten van branchegenoot Drukkerij Claessens in Someren over. Beide locaties blijven in stand.

  • 27 mei 2019

Voor de honderdjarige Drukkerij Snep past de overname van Claessens dat 39 jaar bestaat binnen de strategie om totaalaanbieder te zijn voor grafische producties in de meest brede zin. ‘Claessens is een uitstekende naam om ons mee te verbinden,’ zegt directeur Ronald Snep (rechts op foto onder). ‘Een uitstekende naam om mee te verbinden en een bedrijf dat naadloos aansluit op de Snep-organisatie en bedrijfscultuur. Wij nemen de activiteiten van een gerespecteerd branchegenoot over en zorgen hiermee voor een aanzienlijke toename van de capaciteit naast een uitbreiding van de mogelijkheden in digitaal- en ‘speciaal’ drukwerk.’

Snep wijst daarmee op de specialisatie in speciaal drukwerk waar Drukkerij Claessens zich de afgelopen jaren op richt, zoals vouwkartonnage, premiums, luxe verpakkingen, kopkaarten, wikkels en sleeves en etiketten. In totaal werken er nu zo'n veertig mensen bij de bedrijven. Volgens Snep zal er voorlopig niet veel zichtbaar veranderen. Na de overname zal Drukkerij Claessens in Someren, inclusief al de bekende gezichten, gewoon blijven bestaan. ‘Hans (l) en Hanny Claessens zullen op dezelfde manier betrokken blijven en de continuïteit voor bestaande klanten waarborgen,’ meldt Snep op de website.