Abonneren  Inloggen

Nieuw kennisplatform voor etikettendruk

21 mei 2019

Heidelberg en dochtermaatschappij Gallus lanceren www.label-experts.com. Dit kennisportaal biedt (in het Engels) technische artikelen, marktonderzoeken, white papers, tips en nieuwsbrieven.

Etikettendruk is de afgelopen decennia uitgegroeid van een nichemarkt naar een volwaardige tak van de grafische / verpakkingsindustrie, aldus de initiatiefnemers. Het segment is wereldwijd goed voor zo’n vijf procent van het wereldwijde printvolume en 400 miljard euro omzet. Dat betekent ook dat de hoeveelheid kennis, toepassingen, substraten en technieken explosief is toegenomen. Tijd om die kennis eens te bundelen, aldus Heidelberg en Gallus, die overigens niet de enige kennisleveranciers van www.label-experts.com zijn. Registratie daarvoor is gratis.