Terug naar overzicht

Premium artikel Print

Ook Utrecht wil JA/JA-sticker

De uitspraak over JA/JA-sticker-situatie rondom ongeadresseerd huis-aan-huisdrukwerk in Amsterdam is op 11 juni. Utrecht wacht de uitspraak niet af en gaat ook voor de omgedraaide verspreidmethode; alleen een folder in de bus als de consument een JA/JA-sticker op zijn bus plakt.

  • 16 mei 2019

11 Juni is een belangrijke dag voor KVGO, MailDB en Spotta. Zij vertegenwoordigen bedrijven die folders maken en verspreiden. De brancheverenigingen verzetten zich tegen het verbod van de gemeente Amsterdam op verspreiding van ongeadresseerd huis-aan-huis-drukwerk. Het lijkt alles of niets. Als de hoger beroepsrechter de gemeente gelijk geeft in de zaak over wel of geen rem op ongeadresseerd huis-aan-huis-drukwerk-verspreiding is dat een harde slag voor de bedrijven die zij vertegenwoordigen.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!