Terug naar overzicht

Premium artikel Creatie

Power Tips&Tricks voor Photoshop CC

Moderne opmaaksoftware heeft zo veel mogelijkheden dat geen mens ze allemaal kent. Daarom zet Jan Ris zes superhandige tips voor veelgebruikte functies in Photoshop op een rij. Maar om te beginnen twee manieren om dingen te kunnen doen die je graag in Photoshop zou willen, maar die er niet in zitten. Zoals de mogelijkheid je laatste actie te herhalen (bekend uit Illustrator) en een methode om de mogelijkheden van Camera RAW te gebruiken voor TIFF- en JPEG-bestanden.

  • 10 mei 2019

De zes tips gaan over het bedienen van het deelvenster Lagen zonder muis, de verschillen tussen Dekking en Vulling bij het transparant maken van een laag, handigheidjes bij laagmaskers, slim aanpassen van lagen, handig transformeren van beeldlagen en een nieuwe manier om terug te gaan in de historie van een bestand.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!