Terug naar overzicht

Sign

TTS wordt dealer voor nieuwe HP STITCH textielprinters

Op signbeurs FESPA, van 14 t/m 17 mei in München, maakt printerfabrikant HP zijn entree in de textielmarkt met de STITCH S-series. In de Benelux wordt TTS dealer ervan.

  • 8 mei 2019

Uit het persbericht
De HP STITCH S-serie bestaat uit digitale textielprinters die volgens een efficiënt en vereenvoudigd proces snelle en nauwkeurige kleurafstemming bieden. Het is de nieuwste innovatie van HP en ontworpen om de marktacceptatie van commerciële digitale printers te versnellen. De textielprinters zijn ideaal voor sportkleding/mode, interieurinrichting en soft signage-toepassingen.

Assortiment HP STITCH textielprinters bij TTS

In het gloednieuwe bedrijfspand van TTS komt een HP STITCH uit de 300- en 500-serie te staan. Beide zijn geschikt voor zowel direct textiel printen als sublimatietransfer. Ze combineren de HP Thermal Inkjet-technologie met sublimatie-inkten voor een superieure duurzaamheid van kleuren. HP heeft als eerste een spectrofotometer ingebouwd. Hiermee is het mogelijk om zeer eenvoudig de kleuren te profileren en ook bij reprints dezelfde kleuren te reproduceren.

Over TTS (Texo Trade Services)

TTS is Europa's toonaangevende fabrikant en distributeur van digitaal bedrukbaar textiel, sublimatie transferpapier, kalander beschermpapier en textielafwerkingsproducten voor de mode-, visuele communicatie-, interieur- en sportindustrie. TTS is gevestigd in Moordrecht, met vestigingen in Frankrijk en Italië en agentschappen wereldwijd.