Terug naar overzicht

Sign

Liyu printers voor Impact Sign & Display en TT Repro

Zowel  Impact Sign & Display in Alkmaar en TT Repro in De Meern investeerden bij Rotagraphic in een Liyu printer.

  • 8 mei 2019

Het Alkmaarse Impact Sign & Display koos voor een Liyu PCT 3204 printer (foto boven). Deze machine drukt op een breedte van 320 cm met Konica-Minolta inkjetkoppen en LED-UV droging. Jacco de Vries, directeur van leverancier Rotagraphic in Alkmaar: ‘De PCT 3204 is ideaal voor het bedrukken van textiel en bannermaterialen voor beurzen en retailers.’ Afgelopen maand koos ook TT Repro in De Meern voor een Liyu printer, een Texuma (foto onder). De Vries over deze machine: ‘De Texuma drukt met sublimatie inkten direct op textiel en is ideaal voor het vervaardigen van display, backlight materialen en vlaggen.’

Live demo’s op Fespa
Geïnteresseerden die volgende week naar Fespa in München afreizen, kunnen daar de Liyu-printers bewonderen. De ontwikkeling van de Liyu-apparatuur vindt plaats in Duitsland en Turkije, de bouw in China. De Vries van Rotagraphic is alle dagen aanwezig zijn om Nederlandse en Belgische bezoekers te woord te staan. Liyu is te vinden in hal B5, stand 45 en presenteert de nieuwe Q2 hybride printer voor rol- en plaatmaterialen en de nieuwe QR rolprinter met LED-UV droging. Tijdens de Fespa staan in totaal negen machines opgesteld en alle machines produceren daar continue.