Terug naar overzicht

Sign

Promic gekocht door het Amerikaanse Sign-Zone LLC

Promic Display Systems in Nederweert is overgenomen door het Amerikaanse Sign-Zone LLC met hoofdvestiging in Minneapolis. Promic blijft onder eigen naam opereren.

  • 7 mei 2019

Promic meldt dat het samenvoegen van deze bedrijven een vergrote toegang tot een breed producten- en serviceportfolio biedt in een breder geografisch gebied. ‘Promic en Sign-Zone passen goed bij elkaar en hechten beiden grote waarde aan het zo goed mogelijk bedienen van onze klanten.’ Promic B.V. blijft opereren als een apart bedrijf. De activiteiten van Sign-Zone zijn aanvullend op die van Promic. Sign-Zone werkt in de VS via de ondernemingen Showdown Displays en Victory Corps. In Europa werkten de Amerikanen al via de Oost-Europese Jansen Display Group.