Terug naar overzicht

Premium artikel Sign

De overeenkomst tussen textiel en karton

In een vooruitblik op de FESPA Global Print Expo kijkt Herman Hartman naar de ontwikkelingen in de segmenten waar de meeste aandacht van leveranciers naar uit gaat. Dat is vooral textieldruk, maar zeker ook kartonnage. Het eerste deel verscheen ook al in PRINTmatters nummer 3. Halverwege begint de aanvullende informatie over wat er op Fespa te zien is op het gebied van kartonnage en afwerking.

  • 7 mei 2019

De beurs trekt zowel standhouders als bezoekers uit verschillende werelddelen en heet tegenwoordig FESPA Global Print Expo. Dit om zich te onderscheiden van de beurzen die FESPA op andere continenten organiseert. In Europa werkt FESPA samen met European Sign Expo, waardoor er ook uitgebreid aanbod aan sign halffabrikaten op de beursvloer te vinden is.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!