Terug naar overzicht

Premium artikel Print

Lak aan de cao, deel 2

Dit artikel gaat over de cao of beter gezegd over de niet-cao. Het gaat over ontwijken en de risico’s daarvan plus, zoals FNV-bestuurder Bernard van Iren zegt, ‘onsportief ondernemen’ door payrolling. Dat niet iedere ondernemer zich aan de grafimedia-cao houdt, schreven we al op 1 februari. We gaan er iets dieper op in, samen met Van Iren en werkgever-voorman ZSO-voorzitter Gert Veldhuis. 

  • 24 apr 2019

Veldhuis reageerde op het cao-artikel op deze site van 1 februari. Daarin zei Van Iren dat 20 procent van de ondernemers de cao wel eens ontduikt, waarvan 10 procent structureel. Veldhuis is zelf ondernemer in de signbranche en voorzitter van de ZSO, de werkgeversvereniging voor zeefdrukkerijen en signbedrijven.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!