Terug naar overzicht

Premium artikel Verpakken

Verpakking bij Venezia in Venlo

In februari verhuisden de broers Enzo en Gino Venezia hun bedrijf Dutch Graphic Group binnen de gemeente Venlo naar een gloednieuw 2600 vierkante meter tellend pand. De kern van de handel bestaat uit etiketten. ‘Maar we helpen onze klanten met meer dan labels,’ zegt Enzo (uiterst links), de oudste van de twee. ‘Recent hebben we voor een complete display-positie in een supermarkt de productie en de plaatsing verzorgd.’ En, alsof er niet hard genoeg gewerkt wordt; in het weekend werken de mannen in Club Ultra.

  • 10 apr 2019

Dutch Graphic Group in nieuw pand
De mannen Enzo en Gino Venezia, respectievelijk 25 en 22 jaar, runnen een grafimediabedrijf van 15 man. Vorig jaar namen de broers het bedrijf over van hun ouders, die overigens nog steeds betrokken zijn. De mannen komen van kleins af aan al in de onderneming en kennen alle details.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!