Terug naar overzicht

Premium artikel Verpakken

Xeikon: digitale drukoplossing voor sta-zakken

Xeikon heeft recent op zijn Xeikon Café Europe in Antwerpen een nieuwe oplossing aangekondigd voor het digitaal bedrukken van sta-zakken. Meer flexibiliteit en kortere levertijden zijn het gevolg, volgens Xeikon mét behoud van kwaliteit.

  • 8 apr 2019

Met een machinegamma op droge tonerbasis richt de fabrikant zich op print service providers die consumentenverpakkingen bedrukken, waaronder levensmiddelen en farmaceutische verpakkingen. Met deze oplossing wordt ingespeeld op de trend van artikeldifferentiatie, kortere levertijden en de toenemende populariteit van sta-zakken in het algemeen.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!