Terug naar overzicht

Verpakken

Open Huis Koenig & Bauer

Koenig & Bauer organiseert in het Duitse Radebeul een Open Huis voor verpakkingsdrukkers met als titel: ‘Koenig & Bauer 4.0 - Packaging and Connected Services’. Het event vindt plaats op 20 en 21 mei.

  • 29 mrt 2019

Dat Koenig & Bauer stabiele drukpersen bouwt, weten we al langer. Maar hoe ga je om met de automatisering? Op welke manier kan data verwerkt en winstgevend ingezet worden? Wat kan je allemaal met deze data? Op welke manier is de performance van een machine voorspelbaar? Om dat te laten zien organiseert Koenig & Bauer een open huis/digitaliserings-event op 20 en 21 mei in Radebeul/Duitsland.

Lees hier het programma. Een interessante opzet, deels theoretisch- en deels praktijk- georiënteerd. De presentaties kunnen zowel in het Duits als in het Engels gevolgd worden. Aanmelden kan via Wifac. Wilt u dit Open Huis bijwonen? Stuur dan een e-mail met uw eigen naam, uw bedrijfsnaam en uw voorkeursdatum naar marketing@wifac.nl.