Terug naar overzicht

Print

Scodix Open Huis bij Wihabo

Op woensdag 10 april 2019 organiseert AtéCé Graphic Products een Scodix Open Huis bij Wihabo in Geffen. Deze dag staan de digitale drukwerkveredelingstechnieken centraal.

  • 28 mrt 2019

De broers Ruud en Joris Bosch delen graag hun kennis en de ervaringen met de Scodix Ultra2 Pro veredelingspers, die Wihabo sinds een jaar in huis heeft. Uiteraard gunnen zij de bezoekers graag een ‘kijkje in de keuken’ en vertellen over de unieke marktmogelijkheden met gepersonaliseerde drukwerkveredeling. Ruud Bosch: ‘Wij ontdekken bijna dagelijks nieuwe toepassingen en creaties. “Kan niet bestaat niet”, is ons motto.’ Het Scodix Open Huis start om 15:30 uur en wordt afgesloten met een netwerkborrel. Aanmelden kan via: ScodixOpenHuis@atece.nl.
Foto: (vlnr) Joris en Ruud Bosch van Wihabo en Patrick Kleijer van AtéCé.