Terug naar overzicht

Premium artikel Sign

Sign: ATC Groupe biedt inspiratie tijdens Fespa-reis

Vijftien Nederlandse ondernemers uit de Sign-industrie én PRINTmatters namen 18 en 19 maart deel aan een Fespa-innovatiereis naar Lyon, van oudsher de zijde- en zeefdrukstad van Frankrijk. Eén van de bezochte bedrijven was ATC, een signbedrijf dat het experiment omarmt, vanuit een streven naar onderscheidend vermogen. Een verslag.

  • 26 mrt 2019

ATC Groupe heeft naast een grote fabriek in Lyon (3000 m²) vestigingen in Parijs en Annecy. Het sign-bedrijf is op diverse terreinen actief, waaronder signing bij evenementen en grote gebouwen, decoratie van gebouwen (binnen en buiten) en voertuig wrapping. Zo voorziet ATC veel ploegen- en volgauto’s van de Tour de France van een flitsend uiterlijk.
Met 67 werknemers behaalde ATC Groupe in 218 11,1 miljoen euro omzet, omgerekend 167.000 euro per medewerker.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!