Terug naar overzicht

Premium artikel Print

Ook papierindustrie bezorgd over mogelijke effecten klimaatverandering

Klimaatopwarming heeft gevolgen voor de houtkwaliteit. Dit kan (op termijn) doorwerken in de kwaliteit van papiercellulose. Dit punt werd 7 maart aangestipt in een presentatie van Jan van Eerd tijdens de bijeenkomst “Papier en Milieu”, georganiseerd door de Monsterkamer. Van Eerd is business developer bij Arctic Paper. 

  • 25 mrt 2019

Ruim honderd professionals waren aanwezig in de Bagagehal in Amsterdam, waaronder ontwerpers, grafici, uitgevers en betrokkenen binnen papierfabrieken. Van Eerd begon de bijeenkomst van de Monsterkamer met een stukje historie over Arctic Paper.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!