Abonneren  Inloggen

Ook papierindustrie bezorgd over mogelijke effecten klimaatverandering

25 maart 2019
Premium

Klimaatopwarming heeft gevolgen voor de houtkwaliteit. Dit kan (op termijn) doorwerken in de kwaliteit van papiercellulose. Dit punt werd 7 maart aangestipt in een presentatie van Jan van Eerd tijdens de bijeenkomst “Papier en Milieu”, georganiseerd door de Monsterkamer. Van Eerd is business developer bij Arctic Paper. 

Ruim honderd professionals waren aanwezig in de Bagagehal in Amsterdam, waaronder ontwerpers, grafici, uitgevers en betrokkenen binnen papierfabrieken. Van Eerd begon de bijeenkomst van de Monsterkamer met een stukje historie over Arctic Paper. De Zweedse papierproducent staat bekend om zijn grafisch fijn papier dat in heel Europa wordt gebruikt do


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren