Terug naar overzicht

Premium artikel Sign

Spelen met folie

De zogenoemde smartfolies zijn er al een tijdje, maar de toepassing er van neemt nu een vlucht. Een fantastisch product, waarmee je glazen of kunststof wanden met een druk op de knop onder meer ondoorzichtig kan maken.

  • 20 mrt 2019

Voor de duidelijkheid segmenteren we de soorten in switchfolie, projectfolie en touchfolie die zoals gezegd dimbaar zijn of interactieve eigenschappen hebben. Smartfolies krijgen hun eigenschappen dankzij een lichte elektrische spanning, waardoor folie al dan niet doorzichtig wordt, bepaalde patronen of logo’s zichtbaar gemaakt kunnen worden of de folie een glazen oppervlak zelfs in een touchscreen kan veranderen. Het is nu aan de signmakers om creatieve toepassingen te vinden.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!