Terug naar overzicht

Premium artikel Verpakken

Verpakkingen: 'Circulariteit zegt nog niets over duurzaamheid'

De verpakkingswereld wordt kritisch gevolgd qua duurzaamheid. Alles lijkt te draaien om gesloten kringlopen. Fout! Circulariteit is géén indicator voor duurzaamheid. Dat stelde Bernd Brandt in zijn presentatie “Food Waste or Packaging Waste - Carbon Footprint of Plastic Food Packaging” tijdens de Packaging Conference 2019.
Opmaak van de drie diagrammen: designbureau ArtNu

  • 11 mrt 2019

Bernd Brandt is senior consultant bij Denkstatt, een milieuadviesbureau in Wenen. Hij hield 21 februari een presentatie in het Brusselse Hotel Métropole. De Packaging Conference 2019 werd daar georganiseerd door de Europese belangenorganisaties Intergraf (grafisch), FTA Europe (flexografie) en marktonderzoeksbureau Smithers Pira.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!