Terug naar overzicht

Print

Happyprinting nu ook in Noorwegen

Het Nederlandse Happyprinting  zet er flink de vaart achter. Na de start in 2017 in Nederland kondigt ceo Sven Rusticus nu al een zesde land aan waar het merk van de internetdrukker op de markt komt.

  • 6 mrt 2019

De meeste recente actie betreft een samenwerking met Flisa Trykkeri in Noorwegen. Samen gaan de ondernemingen het merk met het onlineplatform in dit Scandinavische land promoten. Het Nederlandse Happyprinting werkt volgens de franchisemethode en is met een flinke sprint bezig. Opvallend is dat de onderneming zich niet ontwikkelt vanuit een groei van landsgrens naar het volgende land. Zo startten ceo Rusticus (voormalig coo Drukwerkdeal/Printdeal)  samen met mede-oprichter CTO Jean-Pierre Meijer (voorheen Global IT director bij Dow Chemical) recent buiten Nederland ook al activiteiten in Australië, Ierland, Nieuw Zeeland en Zuid Korea.