Terug naar overzicht

Premium artikel Verpakken

Verschuivende panelen bij druktechnieken in verpakkingen

In de markt van bedrukte verpakkingen verliest de dominante techniek flexografie 4,5% marktaandeel tot 2022, terwijl gravure 8% inlevert. Digitaal drukken groeit tot 5% marktaandeel in 2022, terwijl offsetdrukken stabiel blijft. Dat blijkt uit het rapport “European Printed Packaging Trends” van Smithers Pira.

  • 21 feb 2019

Het rapport werd 21 februari in Hotel Métropole in Brussel besproken tijdens het verpakkingscongres “Shaping the future of Print”. Dit congres met ruim honderd bezoekers werd voor het eerst georganiseerd door Intergraf (Europese brancheorganisatie voor de grafische sector) FTA Europe (belangenorganisatie voor flexografiedrukkers) en Smithers Pira.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!