Terug naar overzicht

Premium artikel Creatie

Website in een uurtje

Je wilt pronto een responsive website maken, maar je hebt geen zin in WordPress. Dat is weliswaar ook voor de beginner bedoeld, maar niet bijster intuïtief te noemen. Muse leek een tijdje de perfecte oplossing voor het bouwen van sites door vormgevers, maar die mooie app heeft Adobe onlangs de nek omgedraaid. Misschien is Adobe Portfolio dan de oplossing voor je. Jan Ris legt uit hoe het werkt.

  • 18 feb 2019

Adobe Portfolio is toegankelijk, mede door de goed vormgegeven templates, is makkelijk te leren en je kunt er net zoveel pagina’s mee maken als je wilt. Bovendien host Adobe je site gratis op hun servers. Er plakken ook wel wat nadelen aan Portfolio. Zo mag je maar vijf sites maken met je CC-abonnement en daarvan mag je er slechts één on line zetten. Maar oordeel zelf: volg onze workshop Portfolio en leer de benodigde techniek in slechts tien stappen.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!