Terug naar overzicht

Premium artikel Creatie

Kleur: hyperbelangrijk in design

Hoe kun je kleur optimaal toepassen in design, en is er een relatie tussen licht, kleur en geluid? Zo ja, hoe zit die relatie dan in elkaar? Over die vragen hield Rob Meijer 6 februari een boeiende presentatie tijdens Vakdag Print & Sign 2019. Een verslag door Damir Kostanjski.

  • 11 feb 2019

Meijer - directeur van Colour Talks - begon in het Nieuwegein Business Center met een introductie over de ontwikkeling van huidige inzichten omtrent licht en geluid. Daarna werd hij meer concreet en toonde hij aan dat het gebruik van uitgebalanceerde kleurtoepassingen leidt tot meer commercieel succes. De kleurkeuze is gratis: maak dan ook gebruik van de juiste kleuren!

Een intrigerend thema

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!