Terug naar overzicht

Print
Bron: Autovisie YouTube

Meest extreme autofolder!

Het uitgeven van autofolders ligt op de schop. Zo zijn er fabrikanten die er radicaal mee zijn gestopt en andere twijfelen erover om de veelal dure boekwerken alsnog de nek om te draaien. Maar autofabrikant Lexus zet de productie van het drukwerk gewoon voort. En hoe!

  • 11 feb 2019

Voor de introductie van de Lexus ES300h heeft een Nederlandse uitgever een folder geproduceerd van maar liefst 236 pagina's dik. Het enorme boekwerk, dat alleen in het Nederlands is uitgebracht, weegt maar liefst 25,9 kilo, meldt het blad Autovisie in een artikel met bijbehorende video. De standaarduitrusting van het voertuig kent al 101 items en voor de inhoud van déze folder is de uitgebreidere Business Line omschreven. Deze zijn, zonder uitzondering, allemaal beschreven in de folder. 

Eén geluk voor de potentiële kopers die er nu al tegenopzien om met de brochure rond te moeten lopen: de folder telt een oplage van 15 exemplaren. Mensen die toch nog geïnteresseerd zijn krijgen een kleinere versie van 56 pagina's die gewoon door een brievenbus past.