Terug naar overzicht

Premium artikel Creatie

Workshop: Klonen in kleur

Waarschijnlijk weet je wel dat ieder penseel in Photoshop, dus ook het kloonstempel, verschillende overvloeimodi heeft. Vermoedelijk gebruik je zelden of nooit iets anders dan 'Normaal' bij het kloonstempel, maar bij het corrigeren van een lastige diafragmavlek kan een andere overvloeimodus heel erg handig zijn.

  • 31 jan 2019

Diafragmavlekken

Het probleem bij deze foto is dat er vrijwel in tegenlicht gefotografeerd werd, waardoor er ondanks verschillende voorzorgsmaatregelen toch twee diafragmavlekken zijn ontstaan. Het probleem bij dit soort vlekken is dat de vlek niet alleen lichter is dan de omgeving, maar dat er ook een kleurverschuiving zal optreden.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!