Terug naar overzicht

Premium artikel Verpakken

Nestlé versnelt plasticreductie

Nestlé kondigt een aantal acties aan om haar doel van een afvalvrije toekomst sneller te realiseren. De doelstelling is 100% van de verpakkingen in 2025 recyclebaar of herbruikbaar moet zijn. Hierbij besteedt Nestlé speciale aandacht aan het terugdringen van de hoeveelheid plastic afval.

  • 31 jan 2019

‘Ons actieplan geeft richting voor het terugdringen van de hoeveelheid plastic verpakkingsafval,’ zegt Mark Schneider, ceo van Nestlé, dat tussen 2020 en 2025 het gebruik van niet of moeilijk te recyclen plastic verpakkingsmateriaal wereldwijd wil afbouwen. ‘Hoewel we zoveel mogelijk recyclen, weten we dat we zelfs door 100% te recyclen de problemen rondom het plastic afval niet voldoende kunnen aanpakken. We moeten de grenzen verleggen en meer doen.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!