Terug naar overzicht

Premium artikel Print

Scheufelen zet in op graspapier voor de verpakkingsmarkt

De Duitse papierfabriek Scheufelen, dat vorig jaar nog failleerde, heeft nieuwe investeerders aan boord die inzetten op papier van gras en andere eenjarige planten. Met die producten verwacht de onderneming met name aandeel te kunnen behalen in de verpakkingsmarkt.

  • 30 jan 2019

De in Lenningen, onder Stuttgart, gelegen fabriek kwam na het faillissement in contact met investeerders die een groene agenda hanteren. Een van de investeerders is Jochen Wermuth van het private equity fonds Green Growth Fund 2 (GGF2). Hij vertegenwoordigt een van de partijen die een doorstart mogelijk maakten midden vorig jaar. ‘Het doet ons goed dat we konden bijdragen aan de recente kapitaalinjectie.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!