Terug naar overzicht

Print

Toxic Wiki over veilig werken met een (gevaarlijke) stof/chemisch product  

Met de gratis toegankelijke nieuwe website Toxic® Wiki stelt Toxic® veiligheidsinformatie per stof/product gratis beschikbaar voor organisaties die veilig willen werken met chemische producten/gevaarlijke stoffen. Toxic® wil op deze wijze haar verantwoordelijkheid nemen en heel Nederland in staat stellen veilig te werken met chemische producten.

  • 30 jan 2019

Uit het persbericht
De site www.toxic-wiki.nl is in eerste instantie bedoeld voor de veiligheidsprofessional die verantwoordelijk is voor de medewerkers die met chemische producten werken. Maar ook medewerkers op de werkvloer kunnen nu zelf zien, welke maatregelen ze moeten nemen om zich te beschermen als ze met een chemisch product werken.

Zoek de producten/stoffen op waarmee u mee werkt

Toxic® Wiki bevat circa 19.000 chemische producten met specifieke veiligheidsinformatie die gaan over het gebruik en de veiligheid bij werken met chemische producten/gevaarlijke stoffen. De meest voorkomende stoffen waar in Nederland mee gewerkt wordt zijn opgenomen. De gegroepeerde veiligheidsinformatie op de ‘Wiki’ is uniek en deze site is de eerste in zijn soort binnen Europa.

Over Toxic®

Toxic®, bekend van Toxic® Safety Solution, Chemiekaarten, Toxic® e-learning en de opleiding CCSE maakt deel uit van Sdu en ELS (Editions Lefebvre Sarrut), een van de grootste Franse uitgeefconcerns op de markt van juridische vakinformatie en opleidingen. Meer informatie over Toxic kunt u vinden op www.toxic.nl meer info over Sdu vindt u op www.sdu.nl.