Terug naar overzicht

Premium artikel Sign

Even een levensechte stier of champagnefles printen

U wilt een champagnefles van bijna twee meter? Of een levensechte stier om aandacht te trekken? Geen probleem, printen we even. Zo makkelijk is het nu om grootformaat promotiemiddelen te produceren. Volgens Avner Israeli, ceo van 3D-printmachineproducent Massivit 3D is ‘the sky the limit’. En dat lijkt waar, want deze week staat er zelfs een compleet 3D-geprinte concept car op het Festival Automobile International in Parijs.

  • 29 jan 2019

In de week dat in de pers te lezen was dat 3D-printen volgens de University van Michigan ineens honderd keer sneller kan en dat ook bouwondernemingen gaan 3D-printen, opende het Israëlische Massivit 3D  haar Europese democenter. Massivit richt zich met haar 3D-printkunsten in eerste instantie op de markt van visuele communicatie. Zie hieronder voor meer voorbeelden van de bijzondere producties.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!