Terug naar overzicht

Premium artikel Sign

Positivisme overheerst in Fespa Print Sensus

In de Fespa Print Sensus brengt branche-organisatie Fespa alle marktontwikkelingen in kaart rondom de inzet van grootformaat inkjetprinters in verschillende segmenten van de markt. Het algemene deel kunt u ook in print lezen, de ontwikkelingen in Commercial Print & Repro en Sign & Display krijgt u hier als bonus.

  • 21 jan 2019

Voor het 2018 FESPA Print Census Report vulden 1.405 bedrijven in 102 landen de vragenlijsten in. Het marktterrein dat met dit onderzoek wordt bestreken, is zeer breed en dat vormt de toegevoegde waarde van dit document. Geen enkel ander marktonderzoek over grootformaat print bestrijkt zo’n breed werkveld. Er worden liefst zeven hoofdactiviteiten onderscheiden naast een rubriek ‘anders’.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!