Terug naar overzicht

Premium artikel Creatie

Slimme filters en objecten in Photoshop

Veel Photoshoppers kennen het vernuft van een slim object. De meesten gebruiken ze echter alleen om er filters non-destructief mee toe te passen. Maar er kan zo veel meer mee. In deze workshop gebruikt Jan Ris slimme objecten om tekst te vervormen, om een filter slim toe te passen én om een recursief beeld te maken.

  • 18 jan 2019

Slimme filters

Het commando om van een gewone laag een zogenaamd slim object te maken, vind je op twee verschillende plekken in Photoshop. Dat is een beetje dubbelop, maar er is een goede reden voor. Het eerste commando vind je via Filter > Omzetten voor slimme filters. Dat commando is specifiek bedoeld om de filters van Photoshop op je beeld toe te passen op een slimme manier.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!