Terug naar overzicht

Creatie

Studio Sligro Food Group naar New Brand Activators

Reclamebureau New Brand Activators, zusje van Bek uit Veghel, neemt de activiteiten van de interne, creatieve Studio van Sligro Food Group over. Hierdoor verhuist de eigen, interne Studio van Sligro Food Group per 1 maart 2019 naar New Brand Activators.

  • 17 jan 2019

Het gehele team medewerkers verhuist mee. De twee Veghelse bedrijven bekrachtigen hiermee hun jarenlange en directe samenwerking. Sligro Food Group focust op haar core business in de foodservice markt. De werkzaamheden ten behoeve van de ontwikkeling en productie van alle communicatiemiddelen voor eigen merken, commerciële en corporate communicatie worden daarom ondergebracht bij een specialist, New Brand Activators.

Koen Slippens, ceo Sligro Food Group: ‘Wij kiezen hiermee voor een investering in kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit en het geeft ons een goede aansluiting op de snelle ontwikkeling van technologie in communicatie. New Brand Activators zal dat voor ons gaan verzorgen. Dat beide bedrijven en de betrokken medewerkers al jaren intensief samenwerken borgt de continuïteit. Prettige bijkomstigheid is dat ‘verhuizen’ voor onze mensen niet meer is dan de straat oversteken.’

Niels Bek, ceo Bek en New Brand Activators: ‘De overname van de Sligro-studio ligt volledig in lijn met onze strategie en ambitie om de autoriteit te worden in food- en retailcommunicatie. Door het aantrekken van dit talentvolle team breiden we onze kennis over foodcommunicatie nog verder uit. Het in ons gestelde vertrouwen maakt mij en ons enorm trots’.

New Brand Activators is specialist in food- en retailcommunicatie. Ze ontwikkelen merkconcepten, creëren merkactivaties en maken communicatiemiddelen. In 2018 zijn ze uitgeroepen tot het beste reclamebureau van Brabant. Op dit moment breidt New Brand Activators haar foto- en videostudio uit met ca. 1.000m2 en drie (horeca)keukens. Het streven is om voor 1 maart operationeel te zijn. Met de verbouwing is tevens rekening gehouden met de komst van het Sligro team. In totaal zullen er vanaf maart ruim 36 medewerkers bij het bureau werkzaam zijn.

Foto: Niels Bek (links) en Koen Slippens bekrachtigen de jarenlange samenwerking van hun bedrijven.

In de eerste 2019-editie van PRINTmatters, die begin volgende week verschijnt, staat een uitgebreid artikel over de ambities van Bek 1 op 1 publiceren. Daarin interviewen we directeur/eigenaar Niels Bek samen met de recent aangetrokken ex-topmannen van Vistaprint: Dries Eefting en Herman Derix.