Terug naar overzicht

Premium artikel Creatie

Workshop: Van foto naar gedetailleerde pentekening  

Photoshop heeft natuurlijk speciale gereedschappen voor tekenen, maar een pentekening maken in Photoshop vereist net zoveel talent als een pentekening maken op papier, en niet iedereen heeft nu eenmaal dat talent. Wat we wel kunnen doen is een foto gebruiken, en die omzetten naar een pentekening.

  • 7 jan 2019

Er zijn verschillende manieren om dit aan te pakken, maar de aangepaste methode die we hier gaan gebruiken, levert een resultaat op dat gedetailleerder is dan met andere methoden die op hetzelfde principe gebaseerd zijn. Neem een foto met een redelijk egale achtergrond, maak een kopie van de foto in een nieuwe laag en zet die om naar zwartwit.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!