Terug naar overzicht

Print

PRINTmatters wenst u een knallend 2019

Namens het hele PRINTmatters-team wensen wij u fijne feestdagen, alle gezondheid en een succesvol 2019 toe.

  • 20 dec 2018

‘Wat ons betreft gaan we er in 2019 opnieuw fris en keihard tegenaan om onze lezers te voorzien van actuele marktontwikkelingen en diepgaande informatie,’ aldus PRINTmatters-hoofdredacteur Robbert Delfos. ‘Dit jaar staken wij veel energie in het nieuwe platform over de rol van print in de wereld van visuele communicatie. Hierin zijn de titels opgenomen waarmee wij voorheen specifieke doelgroepen als creatieven, drukwerkinkopers, brandmanagers en grafici informeerden over de ontwikkelingen en innovaties in de wereld van print. Dan bedoel ik de titels Graficus, PrintMatters en Publish. Met toevoeging van de onderwerpen sign en verpakken bieden we nu een breed spectrum aan informatie over de rol van print in de wereld van visuele communicatie.’

Vak-glossy
Dagelijks is het nieuws te vinden op de lekker vormgegeven nieuwe printmatters.nl met als bijzondere ontwikkeling de toevoeging van premium-artikelen. ‘Op deze manier laten wij de website-bezoekers via het online-only-abonnement tegen een gering bedrag kennismaken met diepgaandere informatie die wij gebruikelijk reserveerden voor onze papieren uitgaven. De workshops voor creatieven vormen een mooi voorbeeld van die extra’s. Ook eigen interviews en duidende artikelen met informatie uit buitenlandse media horen daarbij. Daarnaast publiceren wij, ook weer tegen een geringe meerprijs, acht keer per jaar een prachtige papieren versie. Deze dikke vak-glossy met minimaal honderd prachtig vormgegeven pagina’s staat boordevol originele eigen content.’

Netwerken
‘Naast deze nieuwsuitingen stellen wij ons als mediapartij tot doel om bedrijven, of beter gezegd de mensen bij de bedrijven, ook face to face met elkaar in contact te brengen. Onze Vakdag Print & Sign is een mooi voorbeeld van zo’n netwerk-activiteit. Op 6 februari 2019 organiseren wij die fantastische dag weer. Zo’n vijftienhonderd man komt af op deze dag met een beursvloer vol enthousiaste partners, vak-sessies en entertainment. Nog nooit geweest? Kom vooral eens meebeleven. Een voor ons nieuwe activiteit in de portefeuille is GrafischGolfen Dit sportieve netwerk-event werd vele jaren succesvol georganiseerd door Jörgen Rietveld, algemeen directeur van hubergroup Benelux. Hij zocht een passende partij om het grafisch golfevenement voort te zetten en kwam daarbij gelukkig bij ons uit.’

Champagne
Met bovenstaande activiteiten probeert PRINTmatters alle printliefhebbers in de wereld van visuele communicatie ook in 2019 weer optimaal te informeren en met elkaar in contact te brengen. Nog een paar dagen en de vuurpijlen en de champagnekurken knallen in het rond. Dat dat een mooi voorteken mag zijn voor u allen. Het PRINTmatters-team wenst alle ondernemende printprofessionals een gezond, succesvol en knallend jaar toe.

Afbeelding: Met dank aan de fotokunsten van Olger Kooring en de inzet van onze Photoshop-koning David van Eck werd hoofdredacteur Robbert Delfos aan de vuurpijl gelijmd. Als dat maar goed afloopt.