Abonneren  Inloggen

Inschrijving Vakdag Print & Sign 2019 geopend

18 december 2018

Scoren door innoveren. Deze uitdagende slogan geeft goed weer wat u kunt verwachten op 6 februari 2019 wanneer PRINTmatters de Vakdag Print & Sign organiseert. Deze dag belooft weer een optimistisch en drukbezocht netwerkevent te worden voor professionals in de print- en signindustrie. Inschrijven kan vanaf nu. Tempo maken wordt aanbevolen, want vol is vol.

‘Scoren door innoveren’
Het belooft weer een heerlijke dag te worden, die eerste woensdag in februari. Het thema dit jaar  ‘Scoren door innoveren’ is op diverse manieren terug te vinden tijdens ‘de Dag’ in het NBC in Nieuwegein. Op de mooi verzorgde beursvloer staan onze vele partners paraat om de actuele ontwikkelingen en innovaties op hun vakgebied en in hun bedrijf met u te bespreken. Ook tijdens de plenaire- en vaksessies voert ‘innoveren’ de boventoon. Het gaat daarbij niet alleen om productinnovatie.

Zo vertelt hockeycoach Marc Lammers, die met de hockeydames goud won op de Olympische Spelen, uitgebreid over de technieken om je team te innoveren en zegt. ‘Zonder innovatie word je nooit kampioen.’ Binnen de vakinhoudelijke parallelsessies vindt u een ruim aanbod van innovatieve onderwerpen waar u uw voordeel mee kunt doen. Boek snel, want de sessiezalen zijn snel vol.

 

Netwerken
Naast het vergaren van tips over innoveren en hoe u zaken kunt aanpakken is deze, gratis toegankelijke, Vakdag Print & Sign bij uitstek een topevent om te netwerken. Rondom de vakinhoudelijke sessies en de geweldige optredens in de Theaterzaal worden er in de wandelgangen volop handen geschud. Datzelfde gebeurt uiteraard op de beursvloer, waar u tijdens het nuttigen van een hapje en een drankje bij het Netwerkplein natuurlijk ook nieuwe relaties aanknoopt.

U mag deze dag niet missen. Inschrijven kan via vakdagprintensign.nl.